Diameter:15.6-250mm<br>
Multiple materials needs <br>
The latest products of wear-resistant parts supplier.

Meneng lan Barel

Diameter: 15.6-250mm
Kabutuhan Multiple bahan
Produk paling anyar saka supplier suku cadang tahan.

Center distance:12.5-120mm<br>
Higher torque,More stable<br>
Double drive gearbox supplier

SHTDN Gearbox

Jarak tengah: 12.5-120mm
Torsi sing luwih dhuwur, luwih stabil
Pemasok gir gir dobel

PRODUK TERBARU KAMI

Babagan Kita

NANJING ZHITIAN khusus kanggo produksi bagean panggantos kanggo extruder sekrup kembar. Dadi wis luwih saka 20 taun pengalaman. Pabrik gir, barel, lan unsur sekrup extruder sekrup kembar. Uga nyedhiyakake layanan perbaikan kanggo gir lan laras. Perusahaanku kanthi kekuwatan teknis sing kuat, peralatan pangolahan sing apik, teknologi produksi canggih, sistem inspeksi sing ketat lan layanan purna jual sing sampurna, dipuji dening para pelanggan. Wiwit produk perusahaanku wis aplikasi diwasa ing Leistritz, Coperion, Berstorff, JSW, Toshiba, Jwell, Steer lan merek liyane sing kondhang.NANJING ZHITIAN didegake ing taun 2006. Nalika semana wilayah bengkel udakara 1000m2, Mung limang karyawan, Sing sadurunge bisnis asing, kabeh produk digawe kanggo pasar domestik.

Lengganan