Babagan Kita

ZT1-1

NANJING ZHITIAN khusus kanggo produksi bagean panggantos kanggo extruder sekrup kembar. Dadi wis luwih saka 20 taun pengalaman. Pabrik gir, barel, lan unsur sekrup extruder sekrup kembar. Uga nyedhiyakake layanan perbaikan kanggo gir lan laras.

Perusahaanku kanthi kekuwatan teknis sing kuat, peralatan pangolahan sing apik, teknologi produksi canggih, sistem inspeksi sing ketat lan layanan purna jual sing sampurna, dipuji dening para pelanggan. Wiwit produk perusahaanku wis aplikasi diwasa ing Leistritz, Coperion, Berstorff, JSW, Toshiba, Jwell, Steer lan merek liyane sing kondhang.

NANJING ZHITIAN didegake ing taun 2006. Nalika semana wilayah bengkel udakara 1000m2, Mung limang karyawan, Sing sadurunge bisnis asing, kabeh produk digawe kanggo pasar domestik.

2

Ing 2014, area bengkel iki dadi 5000m2, Jumlah karyawan tambah dadi 50, Kita nggawe tim R&D lan tim Pemasaran, ngembangake bisnis global. Sajrone taun iki, luwih akeh pelanggan anyar sing ngubungi kita, uga tetep ngrewangi lan ndhukung luwih akeh pelanggan anyar supaya bisa nggawe cetakan lapangan produk.

5

 Ing 2017, Kita nambahake peralatan pangolahan, kayata 4 mesin CNC, 2 mesin pengeboran bolongan jero, 1 detektor telung dimensi lan sapanunggalane. Sajrone taun iki, luwih akeh pelanggan lawas sing terus mbaleni pesen marang kita.

ZT1-1

Ing taun 2018, area bengkel iki ditambahi dadi 10000m2, Gedung kantor 700m2, Jumlah karyawan mundhak dadi 90. Uga nggedhekake tim sales dadi 6 wong kanthi rapat saben minggu, kanggo memenuhi tingkatan order lan nambah level layanan kanggo saben pelanggan . Minangka persiyapan efisien kanggo langkah pangembangan sabanjure.

4

Ing 2019 Mei, kita melu Pameran CHINAPLAS Guangzhou ing wektu 33 kanggo nggawe panggung ing pameran industri profesional tingkat internasional, Ing pameran iki, debut STD & HTD Gearbox, mula akeh pelanggan saka China lan pasar luar negeri wiwit ngerti kita

 

Kabeh ZT tetep nggatekake saben langkah rincian, kita ngarep-arep maju bebarengan karo sampeyan!