Tur Pabrik

NANJING ZHITIAN

1
1

Kita duwe tim profesional sing dilengkapi mesin presisi kelas dhuwur kayata pabrik bosen digital, mesin fraise sing dikontrol kanthi angka, pabrik watu rata sing dikontrol kanthi angka uga pusat pangolahan.

 

1. Cepet lan tepat banget.

2. Mesin digital kanthi multi-fungsi kanggo nambah kasedhiyan piranti.

3. Proses ing platform ngarep nalika program ing platform mburi.

4.Ngamanake atose kerja sing luwih dhuwur lan atose permukaan sing luwih cilik kanthi nggunakake teknologi kontrol adaptasi awake dhewe; Kangge, umur pemotong lan ngasilake efisiensi luwih apik.

5. Fungsi tes otomatis lan ndandani poto digunakake.

6. Modularization, standardisasi lan seragam kanggo struktur hardware dicocogake.

1

Kita duwe sistem pengujian sing sampurna kanthi peralatan uji presisi lengkap, lan tim profesional teknik kualitas kanthi inspeksi terlatih kanggo wong sing duwe tugas.

1. Tes Keputusan

Indikator dhuwur marl, presisi bisa nganti 0,1μm, yaiku presisi 200 kali kanthi tes manual biasane.

2. Tes Hardness

Sistem tes ditrapake kanggo tes atose produk sing diprodhuksi saka macem-macem bahan, sing kesalahan indikasi kurang saka 6HLD positif lan negatif, sing kesalahan pengulangan kurang saka 6HLD.

3. Tes Resistensi Tekanan

Kenceng njamin sistem siklus banyu tong.

4. Deteksi Hukum

Tes produk sing komprehensif, priksa manawa nol produk, karusakan nol.

5. Platform Debug Gearbox

Produk tes mbukak ing kasus simulasi.

检验平台