Warta

  • Kaluwihan extruder sekrup kembar

    Nyandhang lan nyuwek Amarga kepenak dibukak, derajat nyandhang komponen benang lan lengen klambi laras bisa ditemokake kapan wae, supaya bisa njaga pangopènan utawa panggantos sing efektif. Ora bakal ditemokake nalika ana masalah ing produk ekstrusi, sing bakal nyebabake ...
    Waca liyane
  • Casting cetakan lan jinis umume

    Casting cetakan minangka proses umum ing manufaktur industri. Ensiklopedia Baidu nerangake manawa kanggo entuk bentuk struktural bagean, bahan pembentuk liyane digunakake kanggo nggawe bentuk struktural bagean sadurunge, lan cetakan dilebokake ing cetakan pasir, mula ...
    Waca liyane
  • Bedane extruder sekrup kembar lan extruder sekrup tunggal

    Mode transfer material Ing extruder sekrup tunggal, seret gesekan digunakake ing bagean penyampaian padat lan seret kenthel ing bagean sing nyawiji nyawiji. Bahan gesekan bahan padhet lan viskositas bahan cair nemtokake tumindak transportasi. Yen kinerja gesekan sawetara pasangan ...
    Waca liyane