Produk

  • SHTDN Twin Screw Extruder Gearbox

    Gearbox Extruder Twin Screw Twin SHTDN

    Twin Screw Gearbox nggunakake ISO1328 standar paling anyar, presisi gir silinder saka boler bal, lan nggabungake pengalaman jangka panjang lan spesialis extruder sekrup kembar, girboks SHTDN dirancang kanthi tliti kanthi ide desain canggih ing jagad iki kanggo sekrup kembar putar sing koordinasi extruder, kanthi Hak Milik Intelektual sing independen.
  • STD Twin Screw Extruder Gearbox

    STD Twin Screw Extruder Gearbox

    Twin Screw Gearbox nggunakake ISO1328 standar paling anyar, presisi gir silinder saka bolan bal, lan nggabungake pengalaman jangka panjang lan spesialisasi extruder sekrup kembar, kothak gir STD dirancang kanthi tliti kanthi ide desain canggih ing jagad kanggo sekrup kembar putar sing koordinasi extruder, kanthi Hak Milik Intelektual sing independen.
  • TDSN Twin Screw Extruder Gearbox

    Gearbox Extruder Twin Screw Twin TDSN

    Twin Screw Gearbox nggunakake ISO1328 standar paling anyar, presisi gir silinder saka bolan bal, lan nggabungake pengalaman jangka panjang lan spesialisasi extruder sekrup kembar, girboks TDSN dirancang kanthi tliti kanthi ide desain canggih ing jagad kanggo sekrup kembar putar sing koordinasi extruder, kanthi Hak Milik Intelektual sing independen.
  • Twin screw and Compound Alloy Liner Barrel

    Sekrup kembar lan Barrel Liner Barrel Liner

    Kabeh bahan komponen diwenehake karo merek baris pertama domestik utawa pemasok bahan profesional tekan sekrup Eropa, lan analisis elemen ditindakake kanggo mesthekake yen bahan baku bener
  • Twin screw split barrel of Without Liner

    Tong minyak pamisah sekrup kembar Tanpa Liner

    Zhitian duwe luwih saka 20 taun paneliten lan pengalaman produksi pangembangan. Barrel digunakake kanggo jinis extruder sekrup kembar, kayata Coperion, Berstroff, Leistritz, JSW, Toshiba, STEER, Famsun, Jwell lsp.
  • Twin screw Feed machinery barrel

    Tong minyak mesin sekrup kembar

    Zhitian duwe luwih saka 20 taun paneliten lan pengalaman produksi pangembangan. Barrel digunakake kanggo jinis extruder sekrup kembar, kayata Coperion, Berstroff, Leistritz, JSW, Toshiba, STEER, Famsun, Jwell lsp.
  • Twin screw barrel of brands parts

    Batang sekrup kembar bagean merek

    Zhitian duwe luwih saka 20 taun paneliten lan pengalaman produksi pangembangan. Barrel digunakake kanggo jinis extruder sekrup kembar, kayata Coperion, Berstroff, Leistritz, JSW, Toshiba, STEER, Famsun, Jwell lsp.
  • Twin screw and Direct Compound Barrel of Without Liner

    Sekrup kembar lan Barrel Senyawa Langsung Tanpa Liner

    Zhitian duwe luwih saka 20 taun paneliten lan pengalaman produksi pangembangan. Barrel digunakake kanggo jinis extruder sekrup kembar, kayata Coperion, Berstroff, Leistritz, JSW, Toshiba, STEER, Famsun, Jwell lsp.
  • Twin screw Solid Barrel of Without Liner

    Twin sekrup Barel Padat Tanpa Liner

    Zhitian duwe luwih saka 20 taun paneliten lan pengalaman produksi pangembangan. Barrel digunakake kanggo jinis extruder sekrup kembar, kayata Coperion, Berstroff, Leistritz, JSW, Toshiba, STEER, Famsun, Jwell lsp.
  • Screw Barrel Renovation Old change New Exchange A101 Liner/Overall Liner of Twin Screw Extruder Parts

    Nganyari Barrel Screw Pangowah lawas New Exchange A101 Liner / Liner Sakabehing Bagian Screw Extruder Twin

    Detil Cepet Jeneng Produk: Renovasi Screw Barrel Ganti Old New A101 Liner / Liner Keseluruhan Bagian Screw Extruder Twin Material: 45 # + Liner C Curan / Warna Liner Keseluruhan: Kemasan Logam: Kotak Kayu Timah Timah: 30-60 dina Fitur: biaya tabungan Ndandani layanan lawas 1. Copot tong minyak lawas lan sijine maneh bagean ing panggonane. 2. Priksa saluran banyu kanggo rame. 3. Owahi bushing miturut sarat, kayata CC liner, C-liner sakabèhé, liner-sakabèhé liner-sakabèhé, telung cara ...
  • Twin screw and Complete Liner Barrel/Overall Liner Barrel

    Sekrup kembar lan Barel Liner Lengkap / Barel Liner Umume

    Zhitian duwe luwih saka 20 taun paneliten lan pengalaman produksi pangembangan. Barrel digunakake kanggo jinis extruder sekrup kembar, kayata Coperion, Berstroff, Leistritz, JSW, Toshiba, STEER, Famsun, Jwell lsp.
  • Convey screw elements for twin screw extruder

    Kirimake elemen sekrup kanggo extruder sekrup kembar

    Unsur sekrup minangka bagean utama kanggo extruder sekrup kembar sing nemtokake kualitas lan output produk plastik. Kanthi kualitas dhuwur, elemen sekrup njamin campuran molekul plastik, pemotongan, panyebaran uga reaksi ing antarane awake dhewe lan liya-liyane. kualitas lini produksi sing dhuwur, kanggo perusahaan iki nggabungake pengalaman pirang-pirang taun suwene, manfaat babagan manca negara lan panggunaan pelanggan, banjur ditrapake, ngrancang kabeh jinis sekrup pemrosesan sing cocog karo parameter sing cukup, awake dhewe kinerja reresik, tahan nyandhang, tahan korosi.