Nganyari Barrel Screw Pangowah lawas New Exchange A101 Liner / Liner Sakabehing Bagian Screw Extruder Twin

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Cepet

Jeneng Produk:Nganyari Barrel Screw Pangowah lawas New Exchange A101 Liner / Liner Sakabehing Bagian Screw Extruder Twin

Bahan: 45 # + Liner C / Liner Sakabèhé

Werna: Logam

Kemasan: Kothak Kayu

Wektu Utama: 30-60 dina

Feature:tabungan biaya

Ndandani layanan lawas 

1. Copot tong minyak lawas lan sijine maneh ing panggonane.

2. Priksa saluran banyu kanggo rame.

3. Ganti bushing miturut sarat, kayata CC liner, liner C-sakabehe, liner umume liner-umume, telung cara.

4. Wujude wis polesan lan katon kaya laras anyar.
 
Liwat pangerten pelanggan, nyaranake materi sing paling larang regane.

01
012

Ukuran Barrel

06

 

Tabel Spesifikasi Barrel Screw

 

NO.

Model

L * W * H (MM)

Diameter Lubang / Φ (MM)

Jarak Pusat / D (MM)

1

20

132 * 115 * 105

Φ23

18.4

2

30

120 * 135 * 115

Φ30.6

26

3

35

140 * 140 * 120

Φ36

30

4

36

150 * 160 * 140

Φ36

30

5

40

160 * 175 * 145

Φ41.6

34.5

6

50

190 * 190 * 150

Φ51

42

7

52

210 * 200 * 155

Φ52

43

8

53

220 * 210 * 160

Φ53.3

48

9

58

240 * 220 * 175

Φ58

48

10

60

240 * 210 * 170

Φ60

52

11

65

240 * 210 * 170

Φ63

52

12

75

290 * 260 * 200

Φ71.8

60

13

85

320 * 280 * 215

Φ81.9

67.8

14

92

360 * 310 * 240

Φ92

78

15

95

360 * 310 * 240

Φ94

78

16

110

420 * 330 * 240

Φ109

91.5

17

125

500 * 390 * 290

Φ125

98

18

135

520 * 440 * 340

Φ134

110

Kemasan

07
08
09

Kabeh ZT tetep nggatekake saben langkah rincian, Kita ngarep-arep maju bebarengan karo sampeyan!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita