Sekrup Sekrup

  • Convey screw elements for twin screw extruder

    Kirimake elemen sekrup kanggo extruder sekrup kembar

    Unsur sekrup minangka bagean utama kanggo extruder sekrup kembar sing nemtokake kualitas lan output produk plastik. Kanthi kualitas dhuwur, elemen sekrup njamin campuran molekul plastik, pemotongan, panyebaran uga reaksi ing antarane awake dhewe lan liya-liyane. kualitas lini produksi sing dhuwur, kanggo perusahaan iki nggabungake pengalaman pirang-pirang taun suwene, manfaat babagan manca negara lan panggunaan pelanggan, banjur ditrapake, ngrancang kabeh jinis sekrup pemrosesan sing cocog karo parameter sing cukup, awake dhewe kinerja reresik, tahan nyandhang, tahan korosi.
  • Special elements for twin screw extruder

    Unsur khusus kanggo extruder sekrup kembar

    Unsur sekrup minangka bagean utama kanggo extruder sekrup kembar sing nemtokake kualitas lan output produk plastik. Kanthi kualitas dhuwur, elemen sekrup njamin campuran molekul plastik, pemotongan, panyebaran uga reaksi ing antarane awake dhewe lan liya-liyane. kualitas lini produksi sing dhuwur, kanggo perusahaan iki nggabungake pengalaman pirang-pirang taun suwene, manfaat babagan manca negara lan panggunaan pelanggan, banjur ditrapake, ngrancang kabeh jinis sekrup pemrosesan sing cocog karo parameter sing cukup, awake dhewe kinerja reresik, tahan nyandhang, tahan korosi.