Gearbox Extruder Twin Screw Twin SHTDN

Katrangan singkat:

Twin Screw Gearbox nggunakake ISO1328 standar paling anyar, presisi gir silinder saka boler bal, lan nggabungake pengalaman jangka panjang lan spesialis extruder sekrup kembar, girboks SHTDN dirancang kanthi tliti kanthi ide desain canggih ing jagad iki kanggo sekrup kembar putar sing koordinasi extruder, kanthi Hak Milik Intelektual sing independen.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng

Gearbox Extruder Twin Screw Twin SHTDN

Diameter Lubang:

20-145mm

Werna:

Abang utawa Putih

Pengalaman:

20 Taun

Aplikasi:

Industri Plastik

Dhaptar pangiriman:

Gearbox (kalebu awak medium, sistem minyak eksternal), spesifikasi produk, tambahan segel minyak.

Fitur:

---- Desain drive dobel ngidini sumbu B bisa didorong nganggo rong gir tanpa nambah jembaré waos.---- Struktur optimal lan majelis kompleks nyebabake kenaikan biaya.---- Kabeh bantalan bersumber saka merek sing dikenal global, mula torsi output luwih stabil.--- Desain streamline, mburi tutup gir bisa dibukak, gampang dipasang lan diganti.

Cahya Dhuwur:

Kothak gir ExtruderKothak gir extruder sekrup kembarKothak gir torsi dhuwur

Pambuka Gearbox Extruder Twin Screw SHTDN

Twin Screw Gearbox nggunakake ISO1328 standar paling anyar, presisi gir silinder saka boler bal, lan nggabungake pengalaman jangka panjang lan spesialis extruder sekrup kembar, girboks SHTDN dirancang kanthi tliti kanthi ide desain canggih ing jagad iki kanggo sekrup kembar putar sing koordinasi extruder, kanthi Hak Milik Intelektual sing independen.
Gigi kasebut digawe saka baja karburator kanthi paduan kekuatan tinggi kanthi kualitas apik kanthi karburator lan peledem kanggo untu, sing kabeh proses grinding gir rampung dening mesin grinding gir impor. Parameter gir dioptimalake lan dirancang khusus kanggo karakteristik extruder sekrup kembar, nyuda konsentrasi stres ing oyot gir lan nambah kondisi permukaan gir. Kita wis ningkatake intensi gir keletihan lentur, kekuatan lemes lan rasio diameter amba. Kita uga nggunakake ide desain paling anyar lan teknologi perawatan panas kanggo struktur gir, kanthi mangkono njamin gir saka keseragaman presisi lan kekuatan.

014

Parameter Gearbox Extruder Twin Screw Twin SHTDN

Meja Daya Kothak & Torsi SHTDN

Model

RPM (r / min)

Daya (kw)

Kelas Torsi (T / A3)

CD (mm)

SHTD-20N

600

7.5

10.23

18

800

11

11.26

SHTD-25N 

600

15

11.21

22

800

18.5

10.37

900

22

10.96

SHTD-30N

600

22

9.96

26

800

30

10.18

900

37

11.17

SHTD-35N

300

18.5

10.9

30

500

30

10.61

600

37

10.9

800

50

11.05

900

60

11.79

SHTD-40N 

300

30

11.63

34.5

400

45

13.08

500

55

12.79

600

65

12.59

800

90

13.08

900

90

11.63

SHTD-50N 

300

55

11.82

42

400

75

12.08

500

90

11.6

600

110

11.81

800

132

10.63

900

160

11.45

SHTD-52N 

300

55

11.01

43 

400

75

11.26

500

90

10.81

600

110

11.01

800

132

9.9

900

160

10.68

SHTD-58N

300

90

12,95

48 

400

110

11.87

500

160

13.81

600

200

14.39

800

250

13,49

900

280

13.43

SHTD-65N 

300

110

12.45

52

400

132

11.2

500

160

10.86

600

220

12.45

800

280

11.88

900

315

11.88

SHTD-75N

 

 

 

 

 

300

160

11.79

60 

400

220

12.16

500

250

11.05

600

315

11.61

800

450

12.43

900

500

12.28

SHTD-85N 

300

220

11.23

67.8

400

315

12.07

500

400

12.25

600

500

12.76

800

600

11.49

900

650

11.06

SHTD-95N

300

350

11.74

78

400

450

11.32

500

550

11.07

600

650

10.9

800

900

11.31

900

1000

11.18

SHTD-110N

300

560

12.22

92

400

710

11.62

500

900

11.79

600

1120

12.22

800

1250

10.23

900

1400

10.18

SHTD-125N 

300

800

12.73

100 

400

1400

16.71

500

1700

16.23

600

2100

16.71

800

2700

16.11

SHTD-135N

300

1000

11.95

110

400

1600

14.35

500

2100

15.06

600

2500

14.94

800

3500

15.69

Proses Produksi

01

NO.1

Lowongan Kerja

Pilih materi wesi saluran mulur kanthi kualitas dhuwur lan atos.

NO.2

Mesin Kasar

Mang mesin peralatan mesin sing atos, kayata panggilingan jinis Gantry, Bor Radial, lsp. Rubah bentuk kosong lan bolongan utama mesin kasar.

02
03

NO.3

Rampung Mesin

Akeh set peralatan rampung, kayata Mesin Grinding CNC, Mesin Boring NC, lan liya-liyane. Proses liyane kanggo saben prosedur kerja, akurasi luwih dhuwur, mung sampeyan.

NO.4

Inspeksi kothak gir

Peralatan lan instrumen pengujian kelas paling dhuwur, tim inspeksi prosesi, bentuk girboks, jarak tengah, bolongan njero lan prosedur sabanjure, sawise inspeksi lan bener.

04
05

NO.5

Ngumpul

Déwan sing kuat lan tim R&D, bagean-bagean kasebut bakal dipasang miturut gambar, audit langkah demi langkah, kanthi nglakokake tes sawise produk rampung.

NO.6

Pangiriman

Ekspor kemasan standar, bungkus, gunakake ing sisih ngisor piring tetep, priksa manawa peoduk ora ngalih ing transit.

06

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita