STD Twin Screw Extruder Gearbox

Katrangan singkat:

Twin Screw Gearbox nggunakake ISO1328 standar paling anyar, presisi gir silinder saka bolan bal, lan nggabungake pengalaman jangka panjang lan spesialisasi extruder sekrup kembar, kothak gir STD dirancang kanthi tliti kanthi ide desain canggih ing jagad kanggo sekrup kembar putar sing koordinasi extruder, kanthi Hak Milik Intelektual sing independen.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng

STD Twin Screw Extruder Gearbox

Diameter Lubang:

40-135mm

Werna:

Abang

Pengalaman:

20 Taun

Aplikasi:

Industri Plastik

Dhaptar pangiriman:

Gearbox (kalebu awak medium, sistem minyak eksternal), spesifikasi produk, tambahan segel minyak.

Fitur:

--- Desain paralel Triaxiality nambah kapasitas bantalan sumbu B.
--- Pabrik sing sederhana lan gampang digayuh. Mudhunake biaya.
--- Desain struktur modular entuk rong jinis kelas torsi girboks.
--- Unsur-unsur Tionghoa ditambahake ing desain eksterior, lan desain kasebut cerah banget.

Cahya Dhuwur:

Kothak gir ExtruderKothak gir extruder sekrup kembar

Pambuka Gearbox Extruder STD Twin Screw

Twin Screw Gearbox nggunakake ISO1328 standar paling anyar, presisi gir silinder saka bolan bal, lan nggabungake pengalaman jangka panjang lan spesialisasi extruder sekrup kembar, kothak gir STD dirancang kanthi tliti kanthi ide desain canggih ing jagad kanggo sekrup kembar putar sing koordinasi extruder, kanthi Hak Milik Intelektual sing independen.
Gigi kasebut digawe saka baja karburator kanthi paduan kekuatan tinggi kanthi kualitas apik kanthi karburator lan peledem kanggo untu, sing kabeh proses grinding gir rampung dening mesin grinding gir impor. Parameter gir dioptimalake lan dirancang khusus kanggo karakteristik extruder sekrup kembar, nyuda konsentrasi stres ing oyot gir lan nambah kondisi permukaan gir. Kita wis ningkatake intensi gir keletihan lentur, kekuatan lemes lan rasio diameter amba. Kita uga nggunakake ide desain paling anyar lan teknologi perawatan panas kanggo struktur gir, kanthi mangkono njamin gir saka keseragaman presisi lan kekuatan.

03
02
01

Parameter Gearbox Extruder STD Twin Screw

Tabel Daya Kothak & Torsi STD

Model

RPM (r / min)

Daya (kw)

Kelas Torsi (T / A3)

CD (mm)

STD-35

300

15

8.8

30 

400

18.5

8.2

500

22

7.8

600

30

8.8

800

37

8.2

900

45

8.8

STD-40

300

22

8,5

34.5 

400

30

8.7

500

37

8.6

600

45

8.7

800

55

8.0

900

55

7.1

STD-50

300

45

9.7

42

400

55

8.9

500

75

9.7

600

90

9.7

800

110

8.9

900

132

9.5

STD-52 

300

45

9.0

43

400

55

8.3

500

75

9.0

600

90

9.0

800

110

8.3

900

132

8.8

STD-65

300

75

8,5

52

400

110

9.3

500

132

9.0

600

160

9.1

800

220

9.3

900

250

9.4

STD-75 

300

132

9.7

60 

400

160

8.8

500

220

9.7

600

250

9.2

800

315

8.7

900

355

8.7

STD-95

300

250

8.4

78

400

350

8.8

500

400

8.0

600

500

8.4

800

710

8.9

900

800

8.9

Proses Produksi

02

NO.1

Lowongan Kerja

Pilih materi wesi saluran mulur kanthi kualitas dhuwur lan atos.

NO.2

Mesin Kasar

Mang mesin peralatan mesin sing atos, kayata panggilingan jinis Gantry, Bor Radial, lsp. Rubah bentuk kosong lan bolongan utama mesin kasar.

03
04

NO.3

Rampung Mesin

Akeh set peralatan rampung, kayata Mesin Grinding CNC, Mesin Boring NC, lan liya-liyane. Proses liyane kanggo saben prosedur kerja, akurasi luwih dhuwur, mung sampeyan.

NO.4

Inspeksi kothak gir

Peralatan lan instrumen pengujian kelas paling dhuwur, tim inspeksi prosesi, bentuk girboks, jarak tengah, bolongan njero lan prosedur sabanjure, sawise inspeksi lan bener.

05
06

NO.5

Ngumpul

Déwan sing kuat lan tim R&D, bagean-bagean kasebut bakal dipasang miturut gambar, audit langkah demi langkah, kanthi nglakokake tes sawise produk rampung.

NO.6

Pangiriman

Ekspor kemasan standar, bungkus, gunakake ing sisih ngisor piring tetep, priksa manawa peoduk ora ngalih ing transit.

01

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita