Gearbox Extruder Twin Screw Twin TDSN

Katrangan singkat:

Twin Screw Gearbox nggunakake ISO1328 standar paling anyar, presisi gir silinder saka bolan bal, lan nggabungake pengalaman jangka panjang lan spesialisasi extruder sekrup kembar, girboks TDSN dirancang kanthi tliti kanthi ide desain canggih ing jagad kanggo sekrup kembar putar sing koordinasi extruder, kanthi Hak Milik Intelektual sing independen.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng

Gearbox Extruder Twin Screw Twin TDSN

Diameter Lubang:

40-135mm

Werna:

Putih

Pengalaman:

20 Taun

Aplikasi:

Industri Plastik

Dhaptar pangiriman:

Gearbox (kalebu awak medium, sistem minyak eksternal), spesifikasi produk, tambahan segel minyak.

Fitur:

--- Kacepetan Dhuwur.
--- Desain paralel Triaxiality nambah kapasitas bantalan sumbu B.
--- Pabrik sing sederhana lan gampang digayuh. Mudhunake biaya.
--- Desain struktur modular entuk rong jinis kelas torsi girboks.

Cahya Dhuwur:

Kothak gir Extruder
Kothak gir extruder sekrup kembar

Pambuka Gearbox Extruder TDSN Twin Screw

Twin Screw Gearbox nggunakake ISO1328 standar paling anyar, presisi gir silinder saka bolan bal, lan nggabungake pengalaman jangka panjang lan spesialisasi extruder sekrup kembar, girboks TDSN dirancang kanthi tliti kanthi ide desain canggih ing jagad iki kanggo sekrup kembar putar koordinasi extruder, kanthi Hak Milik Intelektual sing independen.
Gigi kasebut digawe saka baja karburator kanthi paduan kekuatan tinggi kanthi kualitas apik kanthi karburator lan peledem kanggo untu, sing kabeh proses grinding gir rampung dening mesin grinding gir impor. Parameter gir dioptimalake lan dirancang khusus kanggo karakteristik extruder sekrup kembar, nyuda konsentrasi stres ing oyot gir lan nambah kondisi permukaan gir. Kita wis ningkatake intensi gir keletihan lentur, kekuatan lemes lan rasio diameter amba. Kita uga nggunakake ide desain paling anyar lan teknologi perawatan panas kanggo struktur gir, kanthi mangkono njamin gir saka keseragaman presisi lan kekuatan.

08
05
06
08

Parameter Gearbox Extruder TDSN Twin Screw

TDSN Gearbox Power & Torsi Tabel

Model

RPM (r / min)

Daya (kw)

Kelas Torsi (T / A3)

CD (mm)

TDSN40

500

30

6.98

34.5

600

37

7.17

TDSN50

500

55

7.09

42

600

75

8,06

TDSN52

500

55

6.61

43

600

75

7.51

TDSN65

500

90

6.11

52

600

110

6.23

TDSN75

500

132

5.84

60

600

160

5.9

TDSN95

500

315

6.34

78

600

350

5.84

TDSN110

500

500

6.13

92

600

600

6.13

TDSN125

500

600

5.73

100

600

710

5.65

TDSN135

500

800

5.74

110

600

1000

5.98

Proses Produksi

02

NO.1

Lowongan Kerja

Pilih materi wesi saluran mulur kanthi kualitas dhuwur lan atos.

NO.2

Mesin Kasar

Mang mesin peralatan mesin sing atos, kayata panggilingan jinis Gantry, Bor Radial, lsp. Rubah bentuk kosong lan bolongan utama mesin kasar.

03
04

NO.3

Rampung Mesin

Akeh set peralatan rampung, kayata Mesin Grinding CNC, Mesin Boring NC, lan liya-liyane. Proses liyane kanggo saben prosedur kerja, akurasi luwih dhuwur, mung sampeyan.

NO.4

Inspeksi kothak gir

Peralatan lan instrumen pengujian kelas paling dhuwur, tim inspeksi prosesi, bentuk girboks, jarak tengah, bolongan njero lan prosedur sabanjure, sawise inspeksi lan bener.

05
06

NO.5

Ngumpul

Déwan sing kuat lan tim R&D, bagean-bagean kasebut bakal dipasang miturut gambar, audit langkah demi langkah, kanthi nglakokake tes sawise produk rampung.

NO.6

Pangiriman

Ekspor kemasan standar, bungkus, gunakake ing sisih ngisor piring tetep, priksa manawa peoduk ora ngalih ing transit.

01

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita