Telung bagean extruder sekrup

  • Three screw Barrel for High filling/Masterbatch machine

    Telung sekrup Barrel kanggo ngisi Dhuwur / mesin Masterbatch

    Jeneng Deskripsi Detil Jeneng Tiga sekrup Barrel kanggo mesin Isi / Diameter Lubang Diameter: 50-95mm Katon: Warna Persegi: Klambi Logam: Pengalaman tahan korosi: 20 Tahun Aplikasi: Bahan Industri Plastik: 38CrMoAla 304/316 / 316L Baja Karat 45 # + Fitur liner ZTCr26: Hasil panen sing dhuwur, efek campuran sing luwih apik Keterangan Produk Zhitian duwe luwih saka 20 taun pengalaman riset lan pangembangan pangembangan. Kita bisa gawe marem ...
  • SANB Three Screw Gearbox for High filling/Masterbatch machine

    SANB Three Screw Gearbox kanggo mesin Isi / Masterbatch Tinggi

    Telung Screw Gearbox nggunakake ISO1328 standar paling anyar, presisi gir silinder saka bolan balut, lan nggabungake pengalaman jangka panjang lan spesialisasi Tiga mesin sekrup, girboks SANB dirancang kanthi tliti kanthi ide desain canggih ing jagad iki kanggo muter telung sekrup mesin, kanthi Hak Kepemilikan Intelektual sing independen.