Sekrup kembar lan Barrel Liner Barrel Liner

Katrangan singkat:

Kabeh bahan komponen diwenehake karo merek baris pertama domestik utawa pemasok bahan profesional tekan sekrup Eropa, lan analisis elemen ditindakake kanggo mesthekake yen bahan baku bener


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk Rinci

Jeneng

Sekrup kembar lan Barrel Liner Barrel Liner

Diameter Lubang:

16-350mm

Katon:

Alun-alun

Werna:

Logam

Nganggo:

Tahan nyandhang dhuwur

Pengalaman:

20 Taun

Aplikasi:

Industri Plastik

Bahan:

S45C + HIP Ni adhedhasar LinerLiner S45C + HIP Ni Berbasis + TungstencarbideLiner S45C + HIP Cobait Berbasis + Tungstencarbide

Fitur:

Nyandhang dhuwur lan korosi, kinerja nganti 10 kaping.

Cahya Dhuwur:

Tong tong liner paduan
Meneng lan tong
Bagian mesin extruder sekrup kembar

Katrangan Produk

Kita bisa nyukupi kebutuhan materi sing beda-beda:

Miturut desain tampilan,Barel Ditutup, Barel Pakan, Barel Pakan Pangan, Barel Venting, Barel Combi.

Miturut liner,Kanthi laras liner, Tanpa laras liner.

Miturut Materical,

-Kanggo aplikasi nganggo: C liner; Cr26;Cr12MoV; W6Mo5Cr4V2;

-Kanggo aplikasi korosi: 38CrMoAla; paduan Hac;

-Kanggo aplikasi panganggo lan korosi: Paduan adhedhasar nikel; 316L, 304; WR13, SAM26etc.

Liwat pangerten pelanggan, nyaranake materi sing paling larang regane.

Karakteristik Pangolahan lan Kaluwihan

1. Kabeh bahan komponen disuplai dening merek baris pertama domestik utawa pemasok bahan profesional tekan sekrup Eropa, lan analisis elemen ditindakake kanggo mesthekake yen bahan baku bener;

2. Tim R&D profesional ora mung bisa nyedhiyakake desain pemetaan conto sing tepat wektu lan akurat, nanging uga nyedhiyakake layanan teknis kanthi kombinasi komponen;

3. Ora preduli minangka host merek baris pertama domestik utawa manca, perusahaan duwe informasi teknis rinci lan perlengkapan khusus, sing bisa nyedhiyakake layanan suku cadang kanthi cepet;

4. Sistem manajemen modern sing sampurna, pamriksan umum kanggo saben ukuran saben produk njamin sampeyan nampa 100% produk sing berkualitas, lan kualitas saben komponen bisa dilacak sajrone proses kasebut.

Ukuran Barrel

011

Parameter Gearbox Extruder TDSN Twin Screw

 

Tabel Spesifikasi Barrel Screw

 

NO.

Model

L * W * H (MM)

Diameter Lubang / Φ (MM)

Jarak Pusat / D (MM)

1

20

132 * 115 * 105

Φ23

18.4

2

30

120 * 135 * 115

Φ30.6

26

3

35

140 * 140 * 120

Φ36

30

4

36

150 * 160 * 140

Φ36

30

5

40

160 * 175 * 145

Φ41.6

34.5

6

50

190 * 190 * 150

Φ51

42

7

52

210 * 200 * 155

Φ52

43

8

53

220 * 210 * 160

Φ53.3

48

9

58

240 * 220 * 175

Φ58

48

10

60

240 * 210 * 170

Φ60

52

11

65

240 * 210 * 170

Φ63

52

12

75

290 * 260 * 200

Φ71.8

60

13

85

320 * 280 * 215

Φ81.9

67.8

14

92

360 * 310 * 240

Φ92

78

15

95

360 * 310 * 240

Φ94

78

16

110

420 * 330 * 240

Φ109

91.5

17

125

500 * 390 * 290

Φ125

98

18

135

520 * 440 * 340

Φ134

110

Proses Produksi

02

Lowongan Kerja

Miturut panjaluk sampeyan, Nggunakake workblank, Ngadopsi bahan baku merek garis keras pertama sing dhuwur.

Mesin Kasar

Akeh set peralatan pangolahan canggih, bentuk saluran bolongan njero mesin kasar. Kanggo ngrampungake panjaluk sampeyan.

03
04

Rampung Mesin

Coba siklus banyu, sawise proses tes kanggo saben prosedur kerja. Presisi sing luwih dhuwur, mung sampeyan.

Pamriksa Tong

Peralatan lan instrumen uji coba dhuwur, inspeksi, jarak pusat tes, ukuran tampilan, bolongan, lsp. Kertas sing diterbitake laporan inspeksi kualitas kanggo pengawasan sampeyan.

05
06

Pangiriman

Pengepakan standar ekspor Kanggo ngolah produk antirust, banjur gunakake paket kertas, gelembung, dipasang ing wadhah kayu, sawise konfirmasi pangiriman.

Kemasan

07
08
09

Kabeh ZT tetep nggatekake saben langkah rincian, Kita ngarep-arep maju bebarengan karo sampeyan!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita