Kothak gir extruder sekrup kembar

  • SHTDN Twin Screw Extruder Gearbox

    Gearbox Extruder Twin Screw Twin SHTDN

    Twin Screw Gearbox nggunakake ISO1328 standar paling anyar, presisi gir silinder saka boler bal, lan nggabungake pengalaman jangka panjang lan spesialis extruder sekrup kembar, girboks SHTDN dirancang kanthi tliti kanthi ide desain canggih ing jagad iki kanggo sekrup kembar putar sing koordinasi extruder, kanthi Hak Milik Intelektual sing independen.
  • STD Twin Screw Extruder Gearbox

    STD Twin Screw Extruder Gearbox

    Twin Screw Gearbox nggunakake ISO1328 standar paling anyar, presisi gir silinder saka bolan bal, lan nggabungake pengalaman jangka panjang lan spesialisasi extruder sekrup kembar, kothak gir STD dirancang kanthi tliti kanthi ide desain canggih ing jagad kanggo sekrup kembar putar sing koordinasi extruder, kanthi Hak Milik Intelektual sing independen.
  • TDSN Twin Screw Extruder Gearbox

    Gearbox Extruder Twin Screw Twin TDSN

    Twin Screw Gearbox nggunakake ISO1328 standar paling anyar, presisi gir silinder saka bolan bal, lan nggabungake pengalaman jangka panjang lan spesialisasi extruder sekrup kembar, girboks TDSN dirancang kanthi tliti kanthi ide desain canggih ing jagad kanggo sekrup kembar putar sing koordinasi extruder, kanthi Hak Milik Intelektual sing independen.