Tong minyak pamisah sekrup kembar Tanpa Liner

Katrangan singkat:

Zhitian duwe luwih saka 20 taun paneliten lan pengalaman produksi pangembangan. Barrel digunakake kanggo jinis extruder sekrup kembar, kayata Coperion, Berstroff, Leistritz, JSW, Toshiba, STEER, Famsun, Jwell lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk Rinci

Jeneng

Tong minyak pamisah sekrup kembar Tanpa Liner

Diameter Lubang:

53mm

Katon:

Alun-alun

Werna:

Logam

Nganggo:

Tahan karat

Pengalaman:

20 Taun

Aplikasi:

Industri Plastik

Material:

316L

Fitur:

Produk militer, Kinerja reresik awake dhewe.

Katrangan Produk

Zhitian duwe luwih saka 20 taun paneliten lan pengalaman produksi pangembangan. Barrel digunakake kanggo jinis extruder sekrup kembar, kayata Coperion, Berstroff, Leistritz, JSW, Toshiba, STEER, Famsun, Jwell lsp.

Kita bisa nyukupi kebutuhan materi sing beda-beda:

Miturut desain tampilan,Barel Ditutup, Barel Pakan, Barel Pakan Pangan, Barel Venting, Barel Combi.

Liwat pangerten pelanggan, nyaranake materi sing paling larang regane.

Karakteristik Pangolahan lan Kaluwihan

1. Kabeh bahan komponen disuplai dening merek baris pertama domestik utawa pemasok bahan profesional tekan sekrup Eropa, lan analisis elemen ditindakake kanggo mesthekake yen bahan baku bener;

2. Tim R&D profesional ora mung bisa nyedhiyakake desain pemetaan conto sing tepat wektu lan akurat, nanging uga nyedhiyakake layanan teknis kanthi kombinasi komponen;

3. Ora preduli minangka host merek baris pertama domestik utawa manca, perusahaan duwe informasi teknis rinci lan perlengkapan khusus, sing bisa nyedhiyakake layanan suku cadang kanthi cepet;

4. Sistem manajemen modern sing sampurna, pamriksan umum kanggo saben ukuran saben produk njamin sampeyan nampa 100% produk sing berkualitas, lan kualitas saben komponen bisa dilacak sajrone proses kasebut.

Ukuran Barrel

02
01
04
03
011

 

Tabel Spesifikasi Barrel Screw

 

NO.

Model

L * W * H (MM)

Diameter Lubang / Φ (MM)

Jarak Pusat / D (MM)

1

53

220 * 210 * 160

Φ53.3

48

Proses Produksi

02

Lowongan Kerja

Miturut panjaluk sampeyan, Nggunakake workblank, Ngadopsi bahan baku merek garis keras pertama sing dhuwur.

Mesin Kasar

Akeh set peralatan pangolahan canggih, bentuk saluran bolongan njero mesin kasar. Kanggo ngrampungake panjaluk sampeyan.

03
04

Rampung Mesin

Coba siklus banyu, sawise proses tes kanggo saben prosedur kerja. Presisi sing luwih dhuwur, mung sampeyan.

Pamriksa Tong

Peralatan lan instrumen uji coba dhuwur, inspeksi, jarak pusat tes, ukuran tampilan, bolongan, lsp. Kertas sing diterbitake laporan inspeksi kualitas kanggo pengawasan sampeyan.

05
06

Pangiriman

Pengepakan standar ekspor Kanggo ngolah produk antirust, banjur gunakake paket kertas, gelembung, dipasang ing wadhah kayu, sawise konfirmasi pangiriman.

Kemasan

07
08
09

Kabeh ZT tetep nggatekake saben langkah rincian, Kita ngarep-arep maju bebarengan karo sampeyan!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita